OKFŐ - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Ügyfélfogadás - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 24.

1444 Budapest, Pf.: 270.

Honlap : www.enkk.hu

Ügyfélszolgálati ügyintézés orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, klinikai végzettségű egészségügyi dolgozók, valamint egészségügyi szakdolgozók részére

Ügyfélszolgálati telefonszám:

(06/1) 411-1146

(06/1) 411-1147

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás telefonon: hétfő-csütörtök: 8:30-15:30

Az Ügyfélszolgálat pénteken zárva tart.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Önök és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink egészségének védelme érdekében az ügyfélterekben továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az orrot és a szájat eltakaró arcmaszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak az ügyfélszolgálat teljes területén.

Tájékoztatjuk, hogy a kényelmes ügyintézés érdekében működési nyilvántartás iránti - szabályszerűen kitöltött, kinyomtatott, saját kezűleg aláírt és a szükséges mellékletekkel ellátott, beszkennelt - kérelmét továbbra is beküldheti elektronikusan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A személyes ügyfélszolgálatunkon kizárólag a működési nyilvántartással kapcsolatos kérelmek és mellékleteik átvétele történik, az ügyfélszolgálati ügyfélterekben a kérelmek kitöltésére a továbbiakban nincsen lehetőség. Kérjük, hogy a személyes ügyfélszolgálatunkra felkészülten érkezzen, hozza magával a hiánytalanul kitöltött kérelmet, és a szükséges mellékleteket (pl. igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló átutalási megbízás másolata, egészségügyi szakdolgozók esetében az elméleti és gyakorlati továbbképzési pontigazolások, stb.).

Az elkészült iratok, működési nyilvántartási igazolvány stb. személyes átvételére változatlanul lehetőség van az Ügyfélszolgálaton.

Megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

ÁEEK EFF Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztálya