Adatgyűjtés – 4029 egészségügyi ágazati jelentés

Tisztelt Adatszolgáltató!

A hatályos jogszabályok alapján egészségügyi szakképzést folytató, illetve vizsgát szervező intézményeknek adatszolgáltatási kötelezettsége van az egészségügyi szakképzést megkezdők tekintetében.

Az adatszolgáltatás teljesítésére az http://enkk.hu/osap oldalon van lehetőség, figyelemmel az alábbiakra.

Jogszabályi háttér

  • - 4029 sz. egészségügyi ágazati jelentés - Jelentés az egészségügyi szakképzést megkezdőkről
     
    • - Elrendelő jogszabály: Az egyes személyazonosításra alkalmatlan ágazati (egészségügyi, szakmai) adatok körének meghatározására, gyűjtésére, feldolgozására vonatkozó részletes szabályokról szóló 76/2004. (VIII. 19.) ESZCSM rendelet
    • - Adatszolgáltatók köre: egészségügyi szakképzést folytató intézmények
    • - Határidő: Az eseményt (képzés megkezdését) követő 15 nap

Az adatszolgáltatás a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény 8. § (2) bekezdése alapján kötelező.

Az adatgyűjtés szerkezete:

Az adatgyűjtés módja elektronikus, az adatlapok elérhetőek a http://enkk.hu/osap oldalon. A belépésre az adatszolgáltató intézmények részéről megjelölt intézményi kapcsolattartók jogosultak, akiknek az általuk megadott e-mail címére előzőleg megküldtük a belépéshez szükséges jelszót és felhasználónevet.

Kérem, amennyiben nem rendelkezik a belépéshez szükséges adatokkal, szíveskedjen felkeresni munkatársainkat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Az adatbeküldés módja:

Az adatszolgáltatás teljesítésére a http://enkk.hu/osap oldalon történő belépést követően van lehetőség.

A jelentés típusát a bal oldali menüsorból választhatja ki, majd az „Új adatlap felvitele gomb” megnyomásával nyílik lehetőség az adatrögzítésre. A jelentés az adatlap mezőinek kitöltése után a lap alján található „Rögzítés” gomb megnyomása által véglegesíthető.

Az adatszolgáltatással kapcsolatos bármilyen kérdés felmerülése esetén kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy telefonon a +36 1 338-4757, illetve a +36 20 248 0226 számokon.

Elismerési és Monitoring Főosztály