OKFŐ - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Ügyfélszolgálat nyitvatartása

Az alap- és működési nyilvántartással kapcsolatos ügyeiket az alábbi időpontokban és az alábbi fórumokon intézhetik:
 
- Levelezési cím: 1444 Budapest, Pf.: 270.
 
- Telefonos ügyfélszolgálat
Telefonszám: 06-1/411-1146, 06-1/411-1147
Elérhető: hétfő-csütörtök: 8.30-15.30, péntek: 8:30-13:00
 
- E-mailes ügyfélszolgálat
E-mail cím: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 
- Személyes ügyfélszolgálat
Helyszín: Budapest VIII. ker, Horánszky u. 24. fsz. 010 (porta mellett)
Ügyfélfogadási idő: kedd és csütörtök 8.30-15.30
 
A személyes ügyfélszolgálat hétfőn, szerdán és pénteken zárva tart.
 
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Az Önök és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink egészségének védelme érdekében az ügyfélterekben továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az orrot és a szájat eltakaró arcmaszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak az ügyfélszolgálat teljes területén.
 
Tájékoztatjuk, hogy a kényelmes ügyintézés érdekében működési nyilvántartás iránti - szabályszerűen kitöltött, kinyomtatott, saját kezűleg aláírt és a szükséges mellékletekkel ellátott, beszkennelt - kérelmét továbbra is beküldheti elektronikusan az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.
 
A személyes ügyfélszolgálatunkon kizárólag a működési nyilvántartással kapcsolatos kérelmek és mellékleteik átvétele történik, az ügyfélszolgálati ügyfélterekben a kérelmek kitöltésére a továbbiakban nincsen lehetőség. Kérjük, hogy a személyes ügyfélszolgálatunkra felkészülten érkezzen, hozza magával a hiánytalanul kitöltött kérelmet, és a szükséges mellékleteket (pl. igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló átutalási megbízás másolata, egészségügyi szakdolgozók esetében az elméleti és gyakorlati továbbképzési pontigazolások, stb.).
 
Az elkészült iratok, működési nyilvántartási igazolvány stb. személyes átvételére változatlanul lehetőség van az Ügyfélszolgálaton.
 
Megértését köszönjük!