OKFŐ - Szabadon választható továbbképzési programok

Szabadon választható továbbképzési programok

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendeletnek megfelelően történik a szabadon választható továbbképzések minősítése.

A minősített szabadon választható továbbképzéseket a döntést követően honlapunkon közzétesszük. Amennyiben a továbbképzések valamelyikén részt kíván venni, kérjük, hogy a választott továbbképzés szervezőjét keresse meg a közzétett elérhetőségeken.

Minősített továbbképzések

A minősített szabadon választható elméleti továbbképzésen 2018. július 1. után szerzett továbbképzési pontokat személyre szabottan, a https://kereso.enkk.hu/ weboldalunkon van mód leellenőrizni a "Tételes pontszám jelentések" táblázatban.

Ehhez a továbbképzés szervezőjének a továbbképzés lezárását követő 30 napon belül szükséges a résztvevő egészségügyi szakdolgozókról adatokat szolgáltatnia. Ennek hiányában a továbbképzési pontok nem fognak megjelenni a keresőben. Ebben az esetben az adott továbbképzés szervezőjét szükséges megkeresni, a probléma kiküszöbölése érdekében.

Kérelem-nyilatkozat - SZTK távoktatásban-2021
Kérelem-nyilatkozat_SZTK-jelenléti_oktatásban-2021

A - elméleti továbbképzési tanfolyam
A - elméleti továbbképzési tanfolyam, társszervező
B - Munkahelyen belül szervezett rendszeres továbbképzés
C - Szakmai célú tanulmányút
Elméleti továbbképzési pontok teljesítéséhez szükséges Igazolás minta
SZTK-D-1 - Adott területen végzett tudományos tevékenység
SZTK-D-2 - Adott területen végzett tudományos tevékenység, előadás tartása, poszter bemutatása
SZTK-D-3 - Adott területen végzett tudományos tevékenység, szakkönyv, tankönyv, jegyzet, távoktatási anyag
SZTK-E_Adatbejelentő lap_OFTEX-GYOFTEX-en akkr.TK. rögzítéshez

Szabadon választható elméleti továbbképzési programot minősítés céljából a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre lehet benyújtani.

SZTK minősítés értékelési szempontjai

Szakmai célú tanulmányút, valamint az adott szakterületen végzett tudományos tevékenység esetén, a továbbképzések minősítését Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldött, kitöltött nyomtatványon (C / SZTK-D-1 / SZTK-D2 / SZTK-D3) lehet kérni.