OKFŐ - TÁMOP 6.2.2/B-09

TÁMOP 6.2.2/B-09

Módosítás: 2017. március 22

Geriátriai, laktációs szaktanácsadó és betegbiztonsági szakember képzés és módszertani fejlesztés a Semmelweis Egyetemen

A Semmelweis Egyetem a TÁMOP 6.2.2/B-09/2-2010-0006 azonosítójú projekt keretében elkészítette a "Geriátriai, laktációs szaktanácsadó és betegbiztonsági szakember képzés és módszertani fejlesztés a Semmelweis Egyetemen" című tananyagot, amit szerződésében vállalt kötelezettségének megfelelően honlapunkon is közzétesz.
Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy minden kapcsolódó kérdésben a tananyag kidolgozója illetékes.
A tananyag itt olvasható:

Laktációs fejlesztési terület:

letölthető PDF


Betegszállító felnőttképzési program

Harruckern János Közoktatási Intézmény

A TÁMOP 6.2.2/B/09/2 projekt keretében a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény elkészítette a Betegszállító felnőttképzési programot 4 modulban, amit a szerződésben vállalt kötelezettségének megfelelően a tananyag kidolgozója honlapunkon is közzétesz.
Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy minden kapcsolódó kérdésben a tananyag kidolgozója az illetékes.
A tananyag itt olvasható.

1-4 modul

Hatásköri listák szakdolgozói területen

Az Európai Unió és a Magyar Állam által támogatott TÁMOP 6.2.2/B/09 projekt keretében a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kivitelezésében elkészült az egészségügyi szakdolgozói terület hatásköri listája, amit a szerződésben vállalt kötelezettségének megfelelően a MESZK honlapunkon is közzétesz. A hatásköri lista itt olvasható.