OKFŐ - OKJ-s vizsgáztatás

Felhívás az OKJ-s komplex szakmai vizsgákra való jelentkezésről

Módosítás: 2022. július 29
Tisztelt Vizsgára Jelentkező!
 
Az OKFŐ a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény átmeneti rendelkezéseit tartalmazó 30. § (3) bekezdésében foglalt feladatának megfelelően jogszabályi felhatalmazás alapján országosan biztosítja 2022. december 31-éig az emberi erőforrások minisztere ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet alapján az egészségügyi ágazat, iskolarendszeren kívüli szakképzésben megszerezhető szakképesítéseinek komplex szakmai vizsgáit.
 
A vizsgák megszervezéséhez szükséges lenne, hogy amennyiben nem tud máshol vizsgára bejelentkezni, abban az esetben jelezze vizsgázási szándékát Intézményünk Egészségügyi Képzésszervezési Osztályán az alábbi elérhetőségeken.
 
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Postai úton, vagy személyesen:
OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztály
1085 Budapest, Horánszky u. 15.
 
Az OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztálya az Intézményünkbe érkezett jelentkezéseket összesíti és megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy a beérkezett igények alapján, mely szakképesítések vonatkozásban tudja a legoptimálisabban, a komplex szakmai vizsgáztatás szabályairól szóló 315/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően akár összevont vizsgák formájában megszervezni minden érintett vizsgázó, javító- vagy pótlóvizsgázó számára a komplex szakmai vizsgákat. A vizsgacsoportok jogszabályban elrendelt jelentési határidejét figyelembe véve a szakmai vizsgák lebonyolítására várhatóan legkorábban 2022. szeptember és október hónapjaiban kerülhet sor. A vizsgadíjakról a vizsgacsoportok kialakítását követően elkészített vizsgadíj kalkulációk alapján a későbbiekben tudunk tájékoztatást nyújtani.
 
Kérjük, hogy amennyiben szeretne OKJ-s komplex szakmai vizsgára jelentkezni abban az esetben, szíveskedjen az alábbi linken elérhető jelentkezési lapot kitöltve és aláírva megküldeni:
 
 
Szakmai vizsgájához eredményes felkészülést kívánunk!
 
OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztály

OKJ-s vizsgáztatás

Módosítás: 2022. február 22

Tisztelt Vizsgázók és Képző Intézmények!

Szeretnénk megkönnyíteni a vizsgára jelentkezést és az adminisztrációs útvesztőben való eligazodást, ezért hoztuk létre ezt az oldalt.

Az alábbiakban – reményeink szerint – minden fontos információt megtalál, ami a vizsgára jelentkezéshez szükséges, illetve segítséget ad abban, hogy ki tudja választani azt az időszakot, amikor vizsgázni szeretne.

Itt is felhívjuk figyelmét, hogy:
- amennyiben a szakmai vizsgát elfogadható ok nélkül megszakítja, az addig elért eredményei is elvesznek és az egész szakmai vizsgát meg kell ismételnie.

Kérjük, hogy kérdéseivel, észrevételeivel vagy javaslataival keressen meg minket.

Sikeres vizsgát kívánunk!

Egészségügyi Képzésszervezési Osztály 1085 Budapest, Horánszky utca 15.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Jelentkezés vizsgára: Dokumentumtár