OKFŐ - Tájékoztatás a BSc ösztöndíj pályázati kiírásáról

Tájékoztatás a BSc ösztöndíj pályázati kiírásáról

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság ismét pályázatot hirdet az ápoló-, mentőtiszt-, védőnő, szülésznő, orvosi diagnosztikai analitikus (orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitika / orvosi kutatólaboratóriumi analitika / radiográfia / patológiai analitika) BSc szakképzésben résztvevő hallgatók számára.

A pályázat benyújtásának határideje:

2023. október 19. 10.00 órától - 2023. október 27. 24.00 óráig

A pályázati adatlap regisztrációt követően tölthető ki. Az előzetesen elektronikus úton kitöltött, kinyomtatott és aláírt pályázatot postai úton, magyar nyelven az alábbi címre kell beküldeni:

Országos Kórházi Főigazgatóság
Nyilvántartási és Képzéstámogatási Főosztály
1085 Budapest, Horánszky u. 24.

A benyújtási határidő szempontjából az elektronikus benyújtás időpontja számít azzal, hogy a postára adás dátuma nem lehet későbbi, mint az elektronikus benyújtás dátumától számított 5 naptári nap, de legkésőbb 2022. október 27.

Kérjük, a részletekért látogassanak el a bscapolo.okfo.gov.hu portálra, ahol tájékozódhatnak a pályázat benyújtásának menetéről, a pályázás feltételeiről, s ahol a pályázat megnyílását és regisztrációt követően pályázatukat elektronikus úton benyújthatják.

Sikeres pályázást kívánunk!
Országos Kórházi Főigazgatóság